Opcje drukowania:

pasta kanapkowa z tofu i suszonych pomidorów

Porcje4 PorcjeCzas przygotowania5 minutCzas gotowania5 minutCzas całkowity10 minut

 120 g miękkiego tofu
 5 suszonych pomidorów
 ½ upieczonej papryki
 1 łyżka keczupuu mnie domowy, ostry
 słodka papryka, pieprz, odrobona soli
1

Zmiksuj wszystkie składniki na gładką masę.

2

Dopraw wg własnego gustu.

Wartość odżywcza

Wielkość porcji 1

Porcje 4


Ilość na porcję
Kalorie 72
% Dziennej wartości *
Tłuszcz 4.2g7%
Węglowodany 4.6g2%

Błonnik 1.6g7%
Białko 3.7g8%

* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.