Opcje drukowania:

bezglutenowe gofry dyniowe

Porcje1 PorcjaCzas przygotowania15 minutCzas gotowania30 minutCzas całkowity45 minut

gofry dyniowe

 250 g surowej obranej dyni
 50 g mąki z ciecierzycy
 50 g mąki ziemniaczanej
 100 g mąki kukurydzianej
 200 ml mleka lub napoju roślinnego
 10 g proszku do pieczenia
 10 g oleju lub oliwy
 2 łyżki soku z cytryny
 sól
1

Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze.

2

Nakładaj łyżkę ciasta na dobrze rozgrzaną gofrownicę i smaż do zarumienienia.

Wartość odżywcza

0 porcje

Serving size

8


Amount per serving
Kalorie115
% Dziennej wartości *
Tłuszcz 2.4g4%
Węglowodany 19.7g8%

Błonnik 2.5g9%
Białko 2.7g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

0
Twój koszyk
  • No products in the cart.