Twój koszyk
- No products in the cart.
Razem:
0,00 zł
POPULARNE PRODUKTY
69,00 zł
21,99 zł
Buraki obierz i zetrzyj na tarce.
Dodaj fasolę, zmielone płatki owsiane oraz siemię lniane i posiekany czosnek.
Wlej oliwę i dopraw.
Rozdrobnij i wymieszaj dokładnie za pomocą widelca, tłuczka do ziemniaków lub malaksera.
Dodaj podprażone pestki słonecznika.
Formuj kotlety i kładź na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 st. C przez 30 minut. W połowie przełóż kotlety na drugą stronę.
Wielkość porcji 12
Porcje 0
* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.