Twój koszyk
- No products in the cart.
Razem:
0,00 zł
POPULARNE PRODUKTY
69,00 zł
21,99 zł
Czosnek posiekaj i podsmaż na oliwie.
Dodaj do czosnku pokrojonego w pół-plastry bakłażana. Podsmaż z obu stron.
Na patelnię dorzuć szparagi - odłam zdrewniałe końcówki i pozostałą część pokrój drobno.
Smaż warzywa na patelni mieszając, aby się nie przypaliły.
Dopraw do smaku solą i pieprzem i dorzuć ugotowany al dente makaron.
Już na talerzu wymieszaj makaron z posiekaną natką pietruszki i startym serem.
Wielkość porcji 1
Porcje 0
* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.