Twój koszyk
- No products in the cart.
Razem:
0,00 zł
POPULARNE PRODUKTY
69,00 zł
21,99 zł
Makaron ugotuj al dente.
Na patelni rozgrzej oliwę lub olej, dodaj posiekany drobno czosnek.
Smaż przez chwilę mieszają, aby się nie przypalił następnie dodaj pokrojone w kostkę bakłażana, szparagi oraz zioła i świeżo mielony pieprz.
Dorzuć też inne warzywa - paprykę, cukinię, selera naciowego, cebulę.
Do warzyw dodaj ugotowany makaron. Wymieszaj i dodaj pokrojonego w ósemki pomidora.
Duś chwilę całość a następnie posyp wszystko pestkami dyni.
Wielkość porcji 1
Porcje 0
* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.