Twój koszyk
- No products in the cart.
Razem:
0,00 zł
POPULARNE PRODUKTY
49,00 zł
9,99 zł
Szpinak umyj i odsącz na sitku.
Buraka i dynię upiecz (ew. ugotuj), następnie obierz i pokrój w kostkę.
Fetę także pokrój w kostkę (z sera jogurtowego można ulepić małe kulki, bryndzę fajnie się kruszy).
Pomidorki pokrój na połówki.
Czosnek obierz i posiekaj drobno lub przepuść przez praskę, zmieszaj dokładnie z oliwą i octem balsamicznym i powstałym sosem polej sałatkę.
Całość posyp pestkami dyni.
Wielkość porcji 1
Porcje 0
* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.