Twój koszyk
- No products in the cart.
Razem:
0,00 zł
POPULARNE PRODUKTY
69,00 zł
21,99 zł
Cebulę drobno posiekaj i podsmaż w garnku na oliwie.
Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę - dorzuć do cebuli.
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końce. Pokrój na mniejsze kawałki i dorzuć do cebuli i ziemniaków.
Smaż warzywa kilka minut mieszając, aby się nie przypaliły.
Zalej warzywa gorącym bulionem i gotuj do miękkości ziemniaków (5-10 minut).
Dopraw gałką muszkatołową, pieprzem, solą i ew. czosnkiem, jeśli dobrze tolerujesz.
Zmiksuj zupę na gładki krem.
Wielkość porcji 1
Porcje 0
* * Procent dziennych wartości jest wyliczony dla wartości energetycznej (kcal) na poziomie 2000 kcal dla przeciętnej zdrowej dorosłej osoby. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorycznych.